154 liverpool tøj Christ

619 real madrid trøje DevinC

5-0-sejren skubber Barca over rivalen Real Madrid ind på førstepladsen foreløbig, hvor Real spiller Levante senere på dagen

Næste søndag tager Barca og Real Madrid plads i El Clasico kl

Der er en god chance for, at når El Clasico ruller rundt, vil vi se disse to hold adskilt med kun et point, hvor det ene potentielt giver det andet et fatalt slag i titelløbet

Lionel Messi sammensatte en dominerende præstation i første halvdel af Barcelonas 5-0 La Liga-sejr over Eibar, hvilket udgjorde et hattrick i de første 40 minutter af kampen og tilføjede en fjerde sent i anden halvleg til at score en fire- spil, der scorer tørke på eftertrykkelig vis Beskidt psg trøje Men før det har de catalanske giganter en Champions League-test midt i ugen mod Napoli

Hans tredje kom på en løs bold i feltet, og sluttede let forbi målmanden i et vigtigt resultat for Quique Setiens hold, selvom det var forventet Han gjorde det til 2-0 i det 37 De to hold mødtes i december på Camp Nou og trak uafgjort 0-0 i deres første møde, der blev planlagt fra oktober efter voldsomme protester i Barcelona

Svært at finde en lettere indsats end den med bonuspoint på muskatnød

minut

Det virkede næsten som om, at argentineren kun var tre skridt foran alle andre på banen, hvilket fik Eibars forsvar til at se fjollet ud gang på gang med sin flair og smarte fodarbejde, hvilket uden tvivl størkede en af ​​hans bedste præstationer i sæsonen Maillot Foot Pas Cher Messi tilføjede sin fjerde i det 87

minut ved at slå et skud hjem til den fjerne stolpe efter at være kommet i rummet inde i feltet barcelona trøje Desværre for Eibar var han lige begyndt ET -fuboTV (Prøv gratis)