Den ordinære sesongen vil deretter bli fulgt av en gang forkortede sluttspill for europeisk kvalifisering manchester united drakt barn

Idrettskonkurranse har vært forbudt i Belgia til 31

I en uttalelse fra Pro League heter det at lagene må varsle ligaen om det nøyaktige tidspunktet når den andre etappen er fullført

I stedet for divisjonens vanlige nedspillingsspill, har bunn Waasland-Beveren blitt nedrykket til andre etasje

De fire beste vil konkurrere om ligatittelen i ‘Champions Play-Offs’, mens lagene som slutter mellom femte og åttende også går til et sluttspill Den belgiske første divisjon B er delt inn i to turneringer, hvor vinneren av hver spiller en tobeint sluttspill for å bestemme en samlet mester atletico madrid drakt Beerschot vant den første etappen i sluttspillet 1-0, men den andre etappen gjenstår

OH Leuven vant åpningsturneringen med Beerschot som vant den avsluttende turneringen magliette calcio

Den belgiske Pro League -sesongen er offisielt over etter at generalforsamlingen stemte for å godta finalebordet med hver klubb som har spilt 29 kamper

Bekreftelsen betyr at Club Brugge har blitt kronet som mester og kommer inn i gruppespillet i Champions League 2020-21

Gent blir nummer to og går inn i Champions League -kvalifiseringen mens Sporting Charleroi, Royal Antwerp og Standard Liege går inn i Europa League

Vinneren av den sluttspillet spiller mot fjerdeplassen i tittel-sluttspillet om den siste europeiske plassen

Kampanjen fra andre nivå er fortsatt avgjort juli, etter en ministerdekret forrige uke