652 roma drakt Krista

426 liverpool drakter Brigit

Chelsea er tilbake i aksjon på tirsdag når de spiller vert for Liverpool i femte runde i FA -cupen

Lampard innrømmer at det kreves mer fra laget hans i den siste tredjedelen hvis de skal holde seg til en topp-fire i Premier League real madrid drakt barn

Bare to av dem traff nettet, med Alonso som reddet en del av byttet fem minutter etter at han tidligere hadde sparket Chelsea foran

De dominerte igjen på Vitality Stadium lørdag, og så over 70 prosent av ballen og skjøt inn 23 forsøk på mål real madrid drakt barn

Lampard så siden hans skyte seg selv i foten like før timemerket, med Jefferson Lerma og Joshua King som vendte kampen på hodet med to mål i løpet av 176 sekunder billige fotballdrakter

Alonso, som også var på mål i en derbyseier på Tottenham med 2-1, ga Chelsea ledelsen mot Bournemouth etter 33 minutter

Frank Lampard innrømmer at hans Chelsea-side ikke er klinisk nok for øyeblikket, med en brace fra venstrebacken Marcos Alonso som kreves for å få dem et poeng i uavgjort 2-2 med Bournemouth